Skip to main content

Udtalelser fra kunder

Hos os sætter vi kunden i centrum. Kundens situation, ønsker og behov. Her kan du læse et uddrag af udtalelser fra vores kunder, som vi har haft fornøjelsen af at kunne hjælpe.

“Jeg har fået udført en totalrenovering og ombygning af et køkken i min nye lejlighed på Frederiksberg. Jeg har været utrolig glad for den dialog og det arbejde, som Micky og Nikolaj har udført fra S.M. Bang. Det var en udfordrende opgave pga. rummets skæve vinkler, en gammel ejendom fra slut 1800-tallet samt mange specialtegnede løsninger, da jeg selv er arkitekt og har tegnet køkkenet. Jeg har sat stor pris på, at de begge har formået at bringe mine tanker og ideer til virkelighed samt kommet med gode forslag til løsninger undervejs i processen og den tætte dialog. Jeg er meget tilfreds og imponeret over resultatet og kan varmt anbefale firmaet.”

M.v.h. Line Stybe Vestergaard

“Vi har i Novo Nordisk Gentofte brugt Tømrerfirmaet SM Bang til en række større ombygninger og projekter. Tømrerfirmaet SM Bang har altid leveret et højt fagligt niveau lige fra projekt start, til udførelse og afslutning. Novo Nordisk bruger udelukkende leverandører som leverer kvalitet og grundighed, SM Bang er altid grundige og vi har altid været positivt overrasket over de løsninger de leverer, og vi vil til enhver tid anbefale dem, og bruge dem fremadrettet.”

Troels Bihl Processupporter
Novo Nordisk Gentofte

“Vi har igennem flere år benyttet os af Tømrerfirmaet S.M. Bang. De har hjulpet os med opgaver af meget forskellige størrelser – lige fra almindelige serviceopgaver til større projekter som nye trapper, ny kæmpeterrasse og tagreparationer. Vores oplevelser har altid været yderst tilfredsstillende. Vi oplever altid en imødekommende og serviceminded attitude fra de forskellige både svende og elever, der kommer forbi. Sidst men ikke mindst, har S.M. Bang flere gange givet bud på opgaver, hvor andre tilbud også blev indhentet – og de har vundet langt størstedelen af disse. Vi kan varmt anbefale Tømrerfirmaet S.M. Bang.”

Lasse Uldahl Borch
Danhostel Copenhagen Amager

“Vi har gennem længere tid samarbejdet med Tømrerfirmaet S.M. Bang, der ofte står for entrepriseopgaver. Det, der kendetegner virksomheden, er god kommunikation imellem de forskellige fagfolk, så vi løfter i flok, og vi får leveret et samlet godt stykke håndværk, som alle fag kan være stolte af. Tømrerfirmaet S.M. Bang står over for et generationsskifte, hvor Micky Hesselberg og Jesper Bang skal overtage efter Søren M. Bang, og vi er ikke i tvivl om, at det gode håndværk og den gode kommunikation vil fortsætte. Malermester Lakner er meget glade for samarbejdet, da det er en fornøjelse at male, efter at Tømrerfirmaet S.M. Bang har udført deres del af opgaven. De bedste anbefalinger.”

Peter Dalbro Lakner
Malermester Lakner

“Vejlesøparken består af flere boligforeninger, hvor vi stiller store krav til vores leverandører. Tømrerfirmaet S.M. Bang lever til fulde op til: punktlighed, overholder alle aftaler, hurtig respons, kompetente og dygtige håndværkere, opfølgning på udførte opgaver, forståelse for god kundepleje og rådgivning. Giver derfor min bedste anbefaling til tømrerfirmaet S.M. Bang”

Jan Breaum
Ejendomskontoret

God service og grundighed

For os er det vigtigt at kunden kan føle sig tryg og det har vi gjort i over 35 år.
Her er et uddrag af de faste foreninger og administrationsselskaber som vi har udført grundig og god service for i en lang årrække.

CEJ logo

CEJ Ejendomsadministration A/S

Meldahlsgade 5
1613 København V

S.M. Bangs APS varetager og servicere en stor del af ejendomme for CEJ i københavnsområdet hvor vi er med til at udføre opgaver for selskabet som byder på mange forskellige opgaver. Dette giver anledning for Tømrerfirmaet S.M. Bang til at kunne vise sine styrke i at kunne magte en bred vifte af håndværkskrævende opgaver.

Kort om CEJ fakta/historie:
I dag er CEJ Danmarks 3. største private ejendomsadministrationsselskab med administration af flere end 650 ejendomme og kontorer i København og Aarhus. De har en stolt historik som fondsdrevet virksomhed indtil 1. januar 2007, hvor Ejendomsadministrationen blev skilt ud som selvstændigt aktieselskab.

Logo af Vejlesøparken

GF Vejlesøparken

Vejlesøparken 11
2840 Holte

Tømrerfirmaet S.M. Bang har mange forskellige opgaver i GF Vejlesøparken. Vi varetager primært service og vedligeholdes af ejendommen og de 471 lejligheder, samt udbedring af akutte skader. hvilket har gjort at S. M. Bang særdeles har fået spidskompetencer inden for dette område. Derudover klare Tømrerfirmaet også mange andre opgaver så som:

 • Vedligehold og servicering af tage
 • Altaner
 • Køkkener
 • Vinduer og døre
 • Udførelse af snedkerarbejder, både store og små opgaver
 • Opførelse af nye miljøstationer
 • Og meget mere…

Kort om Vejlesøparken historie/fakta:
Vejlesøparken ligger tæt ved Vejlesø i Holte i et tidligere skovområde kaldet Tyvekrogen. Ejendommen blev opført i 1969 bestående af 5 boligblokke der rummer i alt 471 lejligheder. Knap 40 procent af Vejlesøparkens lejligheder ejes af Core Bolig VIII (COBO VIII)) og benyttes som udlejningsboliger. Udlejningsejendommene administreres af CEJ Ejendomsadministration A/S, som Tømrerfirmaet også varetager og servicere en stor del af deres andre ejendomme i Københavnsområdet.

Logo af Hjælpemiddelcenteret København

Hjælpemiddelcentret

Hans Knudsens Plads 3
2100 København Ø

Tømrerfirmaet Søren M. Bang har udført utallige af forskellige opgaver for Hjælpemiddelcentret og har serviceret Hjælpemiddelcentret i over 7år. Det er for os en glæde at hjælpe svage borgere i københavnsområdet da vi igennem dette arbejde føler at vi gør en kæmpe forskel. Vi møder altid smil og glæder når en opgave er udført. Service som dette er særdeles blevet en spidskompetence for S.M.Bang ApS.

Kort om Hjælpemiddelcentret. Historie/fakta:
Hjælpemiddelcentret hører under Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune. HMC står for indkøb, afprøvning, levering, reparation og genbrug, af hjælpemidler i Københavns Kommune. Vi udfører mindre boligindretninger og behandler ansøgninger om kropsbårne hjælpemidler til borgere, der er fyldt 65 år. Organisationen består af cirka 80 medarbejdere. Hjælpemiddelcentret er beliggende på Hans Knudsens Plads, København Ø, lige ved siden af Ryparken Station.

Logo af A/B Hornbækhus

A/B Hornbækhus

Borups Allé 5
2200 København N

Som tømrerfirma har S.M. Bang været tilknyttet A/B Hornbækhus igennem de sidste 25 år. Vi varetager mange opgaver i Andelsforeningen A/B Hornbækhus. Både store og små opgaver så som:

 • Generel vedligehold og servicering
 • Udskiftning af samtlige kældervinduer samt kælderdøre
 • Tagrenovering efter brand
 • Køkkenmoderniseringer
 • Udbygning af toilet til WC/BAD
 • Udførelse af snedkerarbejder
 • Udskiftning af gulve
 • Udskiftning af vinduer

A/B Hornbækhus historie:
A/B Hornbækhus dækker over en boligkarré der blev opført i 1922-1923, og erklæret fredet i 1983. Boligkarréen er opført af arkitekten Fisker. A/B Hornbæhus har 289 lejligheder og pt. 3 erhverslejemål fordelt på 29 opgange.

Lad professionelle fagfolk hjælpe dig med den rigtige løsning.