Skip to main content

Historien bag S.M. Bang ApS

Søren Bang etablerede S.M. Bang ApS i 1986, og drev virksomheden fra sin lille lejlighed på Østerbro. Dengang kørte han alene rundt i en gul HiAce.

Det var lysten og energien til at drive sin egen virksomhed og være sin egen herre, der fik Søren Bang til at springe ud i livet som selvstændig. Han har dog altid haft en passion for håndværk, der rækker ud over det sædvanlige. Da han stod i lære som tømrer, skovede han og de andre lærlinge eksempelvis selv træer til deres flagstænger.

Søren Bang har altid været serviceminded, kvalitetsbevidst og tænkt i kreative løsninger. Kvalitet, service og viljen til at hjælpe kunderne til det bedst mulige resultat har igennem alle år været firmaets DNA.

Nye kræfter kommer til

S.M. Bang ApS står over for et naturligt generationsskifte. Tiden er kommet, hvor nye kræfter skal til, så vi kan fortsætte med at udvikle og drive virksomheden fremad i de kommende år.

Søren Bang overalder forretningen til sønnen Jesper Bang og Micky Hesselberg. Jesper Bang er udlært tømrer og har siden taget en konstruktøruddannelse for at have den bedst mulige ballast til at drive en moderne og seriøs tømrervirksomhed, der også kan varetage større hovedentrepriser.

Desuden har han været naturligt tilknyttet S.M. Bang ApS siden barnsben. Micky Hesselberg har været tilknyttet S.M. Bang ApS, siden han startede i lære i slutningen af halvfemserne og har været en del af driften de sidste to år. Han kender derfor firmaet fuldt ud. Søren Bang vil være tilknyttet tømrerfirmaet i en periode endnu, for at firmaet bedst muligt kommer igennem generationsskifter og vevarer de kerneværder, som det er kendt for.

Ledelsen i S.M. Bang Tømrerfirma

Kontor og ledelsen

Billede af Jesper Bang

Jesper Bang
Direktør / Partner

Mobil: 40 15 34 64
E-mail: jesper@smbang.dk

Billede af Micky Hesselberg

Micky Hesselberg
Partner / Tømrer

Mobil: 27 15 34 62
E-mail: micky@smbang.dk

Billede af Ditte mortensen

Ditte Overdahl
Kontorfunktionær

Mobil: 21 89 53 70
E-mail: ditte@smbang.dk

Søger du en professionel tømrer? Kontakt os for en uforpligtende dialog